Contrabandist prins la Sighet

Contrabandist prins la Sighet
Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut în flagrant un sighetean care a încercat să introducă ilegal în România 1.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
Ieri 12 iulie in jurul orei 24, poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut în apropierea frontierei de stat un barbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în municipiul Sighetu Marmaţiei, în timp ce transporta două colete voluminoase ambalate în folie de culoare neagră. Suspectul a fost depistat şi reţinut în flagrant de poliţiştii de frontieră maramureşeni, în urma unei acţiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, organizată la nivelul IJPF Maramureş. Sigheteanul a încercat să introducă ilegal în România cantitatea de 1.500 pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 13.000 lei, provenite din contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar in cauză s-a  întocmit dosar penal în care barbatul este cercetat  pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.