USR PLUS: Ne găsiți în stradă și la sediu până în 15 septembrie! Semnează pentru susținerea lui Dan Barna la Președinția României

Alianța USR-PLUS se află în stradă pentru a strânge cele 200.000 de semnături impuse de lege pentru înscrierea candidatului Dan Ilie Barna în cursa pentru Președinția României. Membrii Alianței sunt în mijlocul celor care doresc să-l susțină pe Dan Ilie Barna în Baia Mare, Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș, Seini, Satulung, Repedea, Copalnic, Șișești, Ocna și-n alte câteva zeci de localități din județ.

„A fi prezenți în stradă este o dovadă de respect față de cetățeni. Așa cum ne-am obișnuit alegătorii, noi nu „copiem” semnături din birouri. Credem în ceea ce facem, credem în soluția Dan Barna președinte, credem în nevoia de schimbare a României. Ne spuneți asta și dumneavoastră, în fiecare zi! Un președinte USR-Plus este cea mai bună garanție că din 2020 vom avea o guvernare USR-PLUS, o guvernare cu oameni onești și competenți. Vă așteptăm să semnați pentru susținerea lui Dan Ilie Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României”, a spus coordonatorul de campanie al USR în Maramureș, deputatul Vlad Emanuel Duruș.

Membrii Alianței USR PLUS vor strânge semnături în stradă până în 15 septembrie. Dacă dorești și tu să strângi semnături pentru #danbarnapresedinte de la prieteni, vecini sau rude, poți să descarci formularul de pe pagina >>> https://bit.ly/2yK7rTO <<< sau poți să vii să ridici un formular de la sediul USR din Piața Libertății nr. 15, clădirea M3, etaj II.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte.

Biroul comunicare, cabinet parlamentar Vlad Emanuel Duruș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.