Urmărire cu împușcături la graniță – un contrabandist a sărit din mașina aflată în mers

Astăzi în jurul orei 3.00, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina – structură a ITPF Sighet – au identificat pe un drum forestier  un autoturism de teren care se deplasa dinspre frontieră către localitatea Lupcina, jud. Suceava.

Polițiștii au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea acestuia, dar șoferul autoturismului a continuat deplasarea în viteză cu intenția de a scăpa de oamenii legii. Imediat, poliţiştii de frontieră au efectuat somațiile legale prin voce, dar persoana în cauză nu s-a supus, fapt pentru care au fost trase 11 focuri de avertisment în plan vertical, precum și spre pneurile mașinii.

La scurt timp, șoferul a sărit din autoturismul aflat încă în mers și a fugit înspre interiorul localității. Polițiștii de frontieră au desfășurat activități pentru identificarea bărbatului, respectiv în vederea depistării tuturor persoanelor implicate.

În urma verificării autoturismului, s-a constatat că în acesta se aflau 15 colete cu 8.990 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 106.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 7.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.