Unii fără permis, alții beți la volan

În weekend din agenda polițiștilor maramureșeni nu a lipsit identificarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră, care conduc sub influența alcoolului sau comit orice fel de abatere de la normele rutiere. Astfel, au fost întocmite șapte dosare penale pe numele unor conducători auto.

  • Un bărbat de 39 de ani din Baia Mare a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deși avea permisul de conducere reținut. Totodată acesta era confuz și avea stări de somnolență, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice.
  • Un alt bărbat de 48 de ani din Sighetu Marmației a fost oprit în trafic de polițiști, acesta având permisul de conducere anulat. A refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea mostrelor biologice de sânge. S-a ales și el cu dosar penal.
  • Cinci dosare penale au fost întocmite pentru comiterea infacțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 34 de ani din Botiza, Baia Mare, Seini, Buciumi și Sighetu Marmației au condus autoturisme având concentrații de între 0,44 și 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.