O noapte cu cinci incendii în Maramureș

În noaptea de sâmbătă spre duminică pompierii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea a cinci incendii pe raza judeţului.

  • Militarii din cadrul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case. Focul a distrus circa 100 de metri pătraţi de acoperiş din lemn şi 60 de metri pătraţi de mansardă. Totodată, în urma incendiului s-au degradat, în proporţie de 90%, pereţii despărţitori din mansardă. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur.
  • Pompierii băimăreni au fost solicitaţi la Seini, unde acoperişul unei locuinţe a luat foc. În urma incendiului au ars cornii din lemn din componenţa acoperişului. Şi în acest caz, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui burlan de fum neprotejat termic.
  • La Lăpuşel, o casă şi nişte anexe gospodăreşti au fost cuprinse de flăcări. Pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea incendiului în urma căruia au ars o anexă gospodărească, un garaj, un atelier şi o încăpere din locuinţă. Incendiul ar fi pornit din cauza unui scurtcircuit.
  • În Poienile de sub Munte, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Focul a mistuit circa 25 de metri pătraţi din adăpostul de animale şi 2 tone de fân.
  • Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Borşa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 2 metri pătraţi de perete din lemn.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.