Una dintre cele mai vechi frizerii din Sighet se mută în casă nouă

Una dintre cele mai vechi frizerii din Sighet se mută în casă nouă

Una dintre cele mai vechi frizerii din Sighet se mută in casa noua. Din pacate insa, cei care au lucrat de zeci de ani in aceasta frizerie sunt constransi acum sa se orienteze spre alta locatie, deoarece spatiul actual va fi scos la vanzare de catre primaria municipiului.

Vorbim de o frizerie cu traditie, poate cea mai veche din Sighetu Marmatiei, frizeria de pe strada Bogdan Voda din municipiul Sighetu Marmatiei, care si-a pastrat de-a lungul zecilor de ani clientii fideli, reusind mereu sa atraga clienti apartinand si generatiilor mai tinere. Cu toate acestea a sosit momentul in care frizerii care si-au petrecu o buna parte din viata in acea locatie, sa isi adune lucrurile si sa isi continue activitatea in alta parte. Cu lacrimi in ochi unii au acceptat sa impartaseasca emotiile ultimei zile de lucru pe strada Bogdan Voda in fata camerei de luat vederi.Astazi echipa TV Sighet a surprins imagini si impresii a ultimei zi de lucru la vechea frizerie.
Frizerilor care ani de-a randul au reusit sa-si pastreze clientii nu mai  pot acum  decat sa spere ca acestia le vor ramane fideli si in noua locatie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.