Un tănăr de 23 de ani a ucis cu brutalitate o bătrană din Borşa

Un tănăr de 23 de ani a ucis cu brutalitate o bătrană din Borşa

Tragedie în localitatea maramureşeană Borşa. În noaptea de 17 spre 18 aprilie, o bătrână în vârstă de 87 de ani a fost ucisă cu brutalitate în propria locuinţă. Rudele femeii au fost  cele care au făcut macabră descoperire şi au anunţat imediat poliţia.
Din câte se pare, făptaşul s-ar fi folosit de un corp contondent pentru săvârşirea faptei, dar această informaţie nu a fost confirmată încă de organele abilitate. Există şi o suspiciune de viol, motiv pentru care oamenii legii au recoltat probe atât de la locul crimei cât şi de la victimă.
Ancheta este în plină desfăşurare, dar s-a trecut deja la începerea urmăririi penale a suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu şi omor, a precizat  purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, procurorul Ioan Petran."Deocamdată nu putem vorbi şi de viol. Adică au fost recoltate probe şi ne vom pronunţa după ce vom vedea care va fi rezultatul. Pentru că nu aveam elemente din prima fază pentru aşa ceva. S-a început urmărirea penală doar pentru violare de domiciliu şi pentru omor. Tânărul riscă închisoarea. La omorul simplu, dacă vorbim de aşa ceva, pedeapsa este între 10 şi 20 de ani, iar pentru violare de domiciliu merge până la 5 ani. Nu se face cumul aritmetic, ci se contopesc cele două şi se da pedeapsa cea mai grea. Care e până la 20 de ani în acest caz", a concluzionat procurorul Ioan Petran. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.