Atenţie la hoţii de buzunar! Poliţia Sighet suplimentează patrulele care vor acţiona pe teren, în perioada sărbătorilor Pascale

Atenţie la hoţii de buzunar! Poliţia Sighet suplimentează patrulele care vor acţiona pe teren, în perioada sărbătorilor Pascale

Din exeprienta anilor trecuţi, în pragul sărbătorilor, hoţii devin mai activi şi profită de agitaţia creaţă în magazine, în pieţe sau pe străzi. De cele mai multe ori, hoţii fură din buzunare, genţi sau sacoşe, atunci când oamenii fac cumpărături în marile centre comerciale sau atunci când se află în mijloacele de transport în comun.  Pentru a evita eventualele neplăceri provocate de hoţi,  Poliţia Sighet va suplimenta numărul de patrule care acţionează pe teren. 
Patrulele de poliţişti vor fi prezente atât în zona  lăcaşurilor de cult. unde se vor oficia slujbele de Înviere, cât şi în apropierea obiectivelor turistice şi a locurilor de agrement.
În pofida faptului că este sărbătoare şi cei mai mulţi dintre sigheteni vor avea concediu, poliţiştii vor fi la datorie. Aceştia vor fi însoţiţi în acţiunile lor atât de reprezentanţi ai jandarmeriei cât şi de reprezentanţi ai  poliţiei locale.
Dinu Suciu adjunctul şefului Poliţiei din Sighet recomandă tuturor maximă vigilenţă şi prudenţa în această perioadă

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.