Un sighetean și-a înfipt un cuțit în piept, în urma unei altercații în familie

Pe fondul consumului de alcool, în urma unei altercații ce a avut loc în familie, un sighetean de 58 de ani și-a înfipt cuțitul în piept. Rudele au alertat serviciul de ambulanță. Bărbatul a fost transportat de urgență la CPU Sighet. Din păcate, bărbatul a decedat, rănile provocate în zona cordului, fiind icompatibile cu viața.

Incidentul s-a petrecut marți seara, în cartierul Popa Lupu.

”Aseara, la ora 19:15, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați despre faptul că un bărbat, care era în stare de ebrietate, își amenință membrii familiei. Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au constata că este vorba despre un bărbat de 58 de ani. Acesta era rănit, după ce și-a provocat o rană în zona pieptului, cu un cuțit. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Sighet, unde, din păcate, la scurt timp, a decedat”, a declarat Florina Meteș, purtăro de cuvânt IPJ Maramureș.

”Aseară, în jurul orei 19:00, am fost anunțați prin serviciul unic de urgențe 112 pentru a merge la un caz de divergență familială. Din partea Serviciului de Amblanță Sighet s-a deplasat un echipaj care la fața locului a găsit un pacient în stare comatoasă, cu o  plagă înțepată la nivelul toracelui stâng. S-au asigurat intervențiile de prim ajutor și s-a asigurat transportul pacientului la Spitalul Municipal Sighet. Aici, din câte știu eu, s-a intrat cu pacientul în sala de operații, dar a decedat, fiind vorba de o plagă penetrantă în zona cordului”, spune Sorin Dulugea, medic coordinator Serviciul de Ambulanță Sighet.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut fapta.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.