Un sătmărean a fost depistat în trafic cu o maşină furată din Ungaria

Un sătmărean a fost depistat în trafic cu o maşină furată din Ungaria

Poliţiştii de frontieră cercetează un sătmărean care a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autovehicul ce figurează ca fiind furat din Ungaria. Maşina, în valoare de 17.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Carei.
Miercuri, 01 iunie a.c., poliţiştii de frontieră sătmăreni au desfășurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate. În cadrul acestei acţiunii, lucrătorii p.f. de la S.P.F. Carei au oprit în trafic, la intrarea în municipiul Carei, un autovehicul marca Mitsubishi, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii de Satu Mare. Mașina era condusă de Anton R., 60 de ani, din judeţul Satu Mare.
Poliţiştii de frontieră i-au solicitat conducătorului auto să prezinte la control actele personale și documentele autovehiculului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că maşina figurează ca fiind furată din Ungaria de la începutul acestui an.
Conducătorului auto i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire la furt. Autoturismul, în valoare de 17.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Carei pentru continuarea cercetărilor.
De la începutul acestui an şi până în prezent, poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, în zona de competenţă a IJPF Satu Mare, atât în punctele de trecere a frontierei, cât și pe căile de comunicaţie din judeţul nostru, alte 46 de autovehicule care figurează ca fiind furate din străinătate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.