VIDEO | Un consilier local s-a ales cu dosar penal fiindcă a condus băut

Un consilier local sighetean s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influneța alcoolului. Consilierul local a fost oprit în trafic în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și a avut o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cazul consilierul local sighetean, de 38 de ani, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii  de conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

”În cadrul activităților desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute pe drumurile publice din Sighetu Marmației, polițiștii au constatat o infracțiune de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Întrucât testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii au întocmit pe numele conducătorului auto dosar penal și continuă cercetările, urmând a fi propuse măsuri legale. Ca măsură complementară polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere”, a spus Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Potrivit surselor MaraMedia.ro, consilierul local care s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului este  UNPR-istul Nicolae Iuga. MaraMedia.ro stă la dispoziția persoanei menționate dacă dorește să își exprime un punct de vedere în ceea ce privește aspectele relatate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.