Un conflict dintre un elev şi paznicul unei şcoli din Ocna Şugatag a ajuns în vizorul Poliţiei

Un conflict dintre un elev şi paznicul unei şcoli din Ocna Şugatag a ajuns în vizorul Poliţiei

Un baiat in varsta de 14 ani din Ocna Sugatag sustine ca a fost batut de catre paznicul scolii unde invata. Mai mult decat atat, tanarul sustine ca paznicul a fost ajutat si de un politist. Motivul? Baiatul i-ar fi adresat injurii celui care asigura paza in unitatea scolara, iar acesta s-a hotarat sa-i aplice o corectie.
 Daniel Godja, baiatul in varsta de 14 ani, sustine ca se deplasa pe jos si impingea scuterul tatalui sau, cand a fost abordat in dreptul scolii de  catre paznicul unitatii. Deranjat de intrebarile barbatului, tanarul s-a hotarat sa il puna la punct: l-a injurat si i-a spus sa isi vada de treaba. Lezat in orgoliu personal, conform declaratiilor baiatului, paznicul l-ar fi amenintat pe acesta cu denuntul la Politie, insa conflictul a degenerat si barbatul, responsabil de linistea si ordinea in unitatea de invatamant, l-ar fi invitat pe Daniel in scoala, unde i-ar fi aplicat o corectie pentru comportamentul impropriu. Abordat de echipa TV Sighet, paznicul nu recunoste ca l-ar fi lovit pe baiat, ba mai mult, acesta precizeaza ca nu are de gand sa isi pateze imaginea pentru un “mucos” si a declarat ca a depus oricum deja o plangere la politie.
Parintii baiatului spun ca vor sa isi faca dreptate pentru ca nu li se pare  normal  ca fiul lor sa fie batut. Acestia spun ca din lipsa de bani, nu au reusit pana acum sa ii scoata baiatului un certificat medico legal, insa vor incerca sa dovedeasca pe toate caile, ca exista oameni care abuzeaza de functia pe care o detin. Tot ei sunt si cei care recunosc ca tanarul nu da dovada mereu de un comportament civilizat.In acest caz a fost implicata si politia, unde au depus plangere pana acum ambele parti.
 Cercetarile sunt in plina desfasurare, iar in cursul acestei saptamani urmeaza sa fie audiati martorii incidentului. In functie de declaratiile acestora, dar si de probele care vor aparea la dosar, vor fi luate masurile legale ce se impun, spun politistii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.