ULTIMA ORĂ: Pasul Gutâi: Un autotren care transporta fier vechi s-a răsturnat pe D.N. 18, în Pasul Gutâi

ULTIMA ORĂ: Pasul Gutâi: Un autotren care transporta fier vechi s-a răsturnat pe D.N. 18, în Pasul Gutâi
Un autotren încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe D.N. 18 Baia Mare-Sighetu Marmaţiei, în zona în care a avut loc jaful din septembrie 2009. Şoferul a rămas imobilizat în cabina autovehiculului de mare tonaj, traficul în zonaă desfăşurându-se la această oră cu greutate.
 
UPDATE 1: Şoferul autotrenului a reuşit să se salveze, ieşind cu greu din cabina autotrenului care s-a răsturnat pe drumul ce leagă Baia Mare de Sighetu Marmaţiei. Circulaţia este blocată la această oră. pe ambele sensuri de mers. În zona în care s-a produs incidentul s-au format coloane de maşini. În trafic a rămas blocat şi un grup de turişti olandezi.
 
UPDATE 2: La faţa locului a ajuns o ambulanţă. Din primele informaţii, se pare că din cauza greutăţii, autotrenul a intrat în balans într-o curbă şi s-a răsturnat. La faţa locului sunt aşteptate să intervină pentru degajarea traficului rutier alte echipaje de intervenţie. Şoferii care au intenţia să traverseze Pasul Gutâi sunt sfătuiţi să circule pe ruta ocolitoare, Cavnic – Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.