Ultimă oră – EXCLUSIVITATE – Consilierul local care a accidentat mortal o femeie în Călineşti a fost arestat pentru 29 de zile.

Ultimă oră – EXCLUSIVITATE  – Consilierul local care a accidentat mortal o femeie în Călineşti a fost arestat pentru 29 de zile.
Ultimă oră – EXCLUSIVITATE  – Consilierul local care a accidentat mortal o femeie în Călineşti a fost arestat pentru 29 de zile. 
Magistratul care a judecat cazul a considerat că inculpatul reprezintă un pericol social şi a dispus reţinerea consilierului local pentru 29 de zile. 
Avocatul Dana Oniţa Ivaşcu, cea care-l apăra pe consilierul local din Budesti, Gheorghe Hârb, a declarat în exlusivitate pentru TV SIGHET, că a făcut recurs. 
Recursul se va judecă la Tribunalul Maramureş. 
Consilierul local, Gheorghe Hârb este acuzat de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. În dosarul de pe rolul Judecătoriei figurează că acuzatul avea o alcoolemie de 1,10 miligrame pe litru. Acesta a accidentat mortal o bătrână de 67 de ani în localitatea Calinesti şi a fugit de la locul accidentului fără să-şi dea seamă că a pierdut şi plăcută de înmatriculare a maşinii. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.