VIDEO | TV SIGHET TE ASCULTĂ: ”E o măsură corectă obligativitatea purtării măștii de protecție”, spun majoritatea celor care ne-au scris

Zilnic găsesti pe pagina de facebook TV Sighet informații și întrebări despre situația actuală din România. Implică-te și tu, adaugă un răspuns. TV Sighet te ascultă! Părerea ta poate fi o știre la TV Sighet. Întrebarea de azi este: Credeți că era necesară luarea unei măsuri obligatorii de purtare a măștilor de protecție în Maramureș?

Începând din 6 aprilie, este obligatorie în Maramureș purtarea măștii de protecție în spațiile publice. Întrebați dacă li se pare o măsură benefică, cei care ne-au răspuns la această întrebare s-au arătat pro acestei măsuri și consideră corectă luarea unei astfel de decizii.

”Masca si mănușile nu ar trebui să lipsească atâta timp cât ieșim din casă în această perioadă”, răspunde un cititor.

”Mi se pare corectă măsura de a purta mască. te protejezi pe tine și pe persoanele din jurul tău”, scrie un alt maramureșean.

”Normal că mi se pare corect. Nu ajută doar pentru cei afectați. Dar eu fiind șofer mă deranjează rău”, e de părere un alt cititor.

”Da!! Eu o port din prima zi!Este o protecție!”, scrie și o cititoare.

TV Sighet te ascultă în această perioadă să-ți spui părerea legată de această situație, punctual. În fiecare zi vom reveni cu o nouă întrebare legată de contextul actual, iar răspunsul tău, poate deveni o știre, la TV Sighet.

Intră pe pagina de Facebook TV Sighet și vezi întrebarea. Răspunsul tău contează!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.