VIDEO | Trimis în arest preventiv pentru consum și trafic de cannabis

Un bărbat de 39 de ani din Maramureș a fost trimis în arest preventiv pentru consum și trafic de cannabis. Bărbatul are antecedente penale.

Tribunalul Maramureş a admis azi propunerea Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13 august, până la data de 11 septembrie,2020, inclusiv, a inculpatului  în vârstă de 39 de ani, cu antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea că inculpatul, în perioada ianuarie 2018 – 11 august, în baza aceleiași rezoluții infracționale, în mod repetat, a vândut direct și a oferit mai multor persoane cannabis, pe care l-a deținut atât în scopul vânzării și oferirii, cât și în scopul consumului propriu.

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.