VIDEO | Teren de sport multifuncțional, la Mireșu Mare

Lucrările la terenul multifuncţional de sport din centrul comunei Mireşu Mare au ajuns la final. Investiția a fost mult așteptată de localnici, care se vor putea bucura pentu o perioadă de acces grutuit la ternul de sport.

Localnicii din Mireșu Mare se vor bucura de o bază sportivă modernă, un teren multifuncțional, cu nocturnă, pe care vor avea ocazia să practice, în cele mai bune condiţii, o serie de sporturi individuale sau de echipă.

Astăzi va fi gata terenul și pot să vă spun că este așteptat cu foarte mult interes și nerăbdare de tinerii din acceastă comună”, spune Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

Terenul va putea fi utilizat în mod gratuit o perioadă de timp, conform unei hotărâri emise de consilierii locali, după care se va percepe o taxă.

”Investiția se ridică la 250 000 de lei, dar cu economiile pe care le-am făcut din resurse proprii, nu depășim 200 000 de lei. Interesul nostru e să realizăm pentru fiecare sat un teren de sport sau un loc de joacă pentru copii. Însă a face o promisiune pe această temă este prematur, dar în satele unde vom găsi înțelegere și teren, investiția este prea mică comparativ cu necesitatea de a face mișcare, sport și de a oferi un alt tip de ocupație tinerilor comparativ cu ceea ce se întâmplă azi în societatea noastră, cum ar fi statul în exces pe telefoane sau tablete”, susține edilul local, Ioan Mătieș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.