Trei georgieni au vrut să treacă ilegal din România în Ungaria

Trei georgieni au vrut să treacă ilegal din România în Ungaria
Trei cetăţeni georgieni care intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră sătmăreni.
Miercuri, 20 aprilie., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Berveni, aflaţi în misiune de supraveghere a frontierei de stat au observat, în comuna Berveni, trei cetăţeni care nu-şi justificau prezenţa în zonă. Persoanele, care nu vorbeau limba română, au fost conduse la sediul Sectorului pentru clarificarea situaţiei.
Din primele verificări efectuate, lucrătorii noştri au stabilit că este vorba despre trei cetăţeni din Georgia, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani. Aceştia intenţionau să ajungă în Germania pentru a-şi găsi un loc de muncă. Însă pentru că nu se aflau în posesia unei vize valabile care să le permită să călătorească legal, cei trei s-au gândit să încerce să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, pe zona verde.
Acum, cetăţenii georgieni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la ieşirea din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.