TNL vrea o tara unita, stabila economic si lipsita de convulsii sociale

TNL vrea o tara unita, stabila economic si lipsita de convulsii sociale

Tineretul National Liberal ia atitudine si isi exprima punctul de vedere vizavi de controversata reorganizare a tarii, prin intermediului unui comunicat de presa.

"Noi, tinerii liberali, suntem urmasii studentilor care in 8 noiembrie 1945, au declansat cea mai mare manifestare anti-comunista din Romania de pana in 1989. Respingem cu hotarare comportamentul actualilor condicatori ai tarii. Nu intelegem de unde atata inversunare de a distruge meritele trecutului romanesc. In ciuda tuturor necuviintelor acestora fata de reperele morale ale poporului roman nu ne-am descurajat in incercarea de a ne face prezentul mai bun si nu am plecat inca din tara. In afara de asta, avem vreo vina? Cum isi permite presedintele tarii sa il numeasca tradator pe M.S. Regele Mihai I al Romaniei? Cum se face ca este nevoie ca opozitia si intelectualii Romaniei – fie ei monarhisti sau nu – sa aminteasca presedintelui statura extraordinara de om de stat a M.S. Regele Mihai I? Cum se face ca ungurii din UDMR sunt cei care tempereaza calculele matematice de judete si voturi cu care Basescu imparte tara?

Cine va da dreptul, domnule Presedinte, sa spuneti toate acele lucruri nefericite, in numele nostru, al tuturor romanilor? Cine va da dreptul sa ne faceti de rusine in intreaga lume cu o nonsalanta uluitoare? Faceti niste declaratii halucinante, despre care unii cred ca sunt premeditate. Suntem ingroziti de perspectiva ca acestia ar putea avea dreptate.

Cuvintele jignitoare aduse la adresa M.S. Regele Mihai I nu fac altceva decat sa deprecieze imaginea natiunii romane in fata cancelariilor europene, o imagine si asa patata de nenumarate ori de catre presedintele Traian Basescu si actualul Guvern. Noi ne amintim cu smerenie de tinerii care au luptat – si unii dintre ei au murit – pentru un viitor mai bun pe baricadele din 1989, in cea mai ampla si mai sangeroasa revolutie anti-comunista din tarile fostului bloc comunist. Suntem profund indignati de perseverenta cu care conducatorii actuali ne distrug viitorul. In afara de faptul ca nu v-am votat, avem vreo vina? Nu mai reusim sa numaram de cate ori aceasta tara a intrat si a iesit din criza.

In Europa, domnilor conducatori, nu intram cu o semnatura. Eforturile guvernului liberal au fost complet spulberate de incapacitatea si demagogia cu care guvernati tara din 2009 incoace. Economia este la pamant, ingropata, nu in criza mondiala ci in criza incompetentei si coruptiei pe care o implementati la toate nivelurile pe care le puteti subjuga politic. I-ati umilit si i-ati dezbinat pe romani! Dar nu toti am plecat capul!

Noi, tinerii liberali, va somam, domnilor conducatori, ca pana la alegeri sa va preocupati doar de a lasa tinerilor din Romania o tara unita din punct de vedere teritorial, stabila economic si lipsita de convulsii sociale. De restul ne vom ocupa noi, liberalii. Noi, cei care am reusit sa construim o Romanie Moderna Prospera si Demna."

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.