Talent nativ: Suflet de artist, umbrit de soartă

Talent nativ: Suflet de artist, umbrit de soartă

Un tanar sighetean cu care soarta nu a fost deloc generoasa, crescand in orfelinate de la varsta de 4 ani, si-a gasit alinarea in arta desenului desenului si cu timpul a descoperit ca are un talent nativ pentru pictura si in general, pentru tot ceea ce inseamna arta.
Gerry, cum ii spun prietenii, a avut o copilărie grea, crescând în orfelinate de la vârsta de patru ani. Aici, tânărul şi-a descoperit talentul la pictură. Totul a inceput din necesitatea de a umple cumva momentele de singuratate, de tristete. La inceput a fost un joc, care cu timpul avea sa devina o pasiune, iar talentul sau a ajuns sa fie recunoscut de toti cei care au ocazia si interesul sa cunoasca picturile tanarului Erdei Gerard Robert.
Gerry pictează peisaje, face portretele prietenilor, se inspira din orice si de oriunde, iar visul său este de a reuşi să progreseze în pictură si de ce nu, aceasta pasiune sa devina pentru el nu doar un placut mod de a-si petrece timpul liber, ci si un mijloc de a-si castiga existenta, prin propriile forte.
Acum, tanarul pictorul sighetean are o slujba, ce-i drept care nu are nicio legatura cu talentul sau, insa ne marturiseste ca de-abia asteapta sa ajunga acasa, in mica sa odaie si sa se apuce de treaba….de pictat, bineinteles. Pe noi, echipa TV Sighet, ne-a impresionat istoria acestui tanar, dar mai ales talentul pe care inca il tine ascuns intre peretii institutiei in care a crescut si pe care o infrumuseteaza cu operele lui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.