Tinerii sportivi au reprezentat Sighetu Marmației cu mândrie la Cupa Mondiala Judgement Day

Tinerii sportivi au reprezentat Sighetu Marmației cu mândrie la Cupa Mondiala Judgement Day 2019 din București unde au obținut 18 cupe respectiv, 9 cupe de aur, 8 de argint și una de bronz. Ultimate Kickboxing Sighet a obținunt și locul 1 la semi contact pe cluburi la competiția de la

Echipa Ultimate Kickboxing Sighet a participat la competiția Judgement Day 2019 București cu un lot de 12 sportivi cu vârste cuprinse între 9 și 24 de ani. Rezultatele foarte bune au fost pe nivelul așteptărilor spune antrenorul Iosif Csizmadia, 18 cupe respectiv, 9 cupe de aur, 8 de argint și una de bronz.  Sportivii s-au pregătit cu câteva săptămâni îniante de competiție, ceea ce implică o serie de scarificii venite din partea tinerilor care se aflau în vacanță.

În continuare, sportivii de la Ultimate Kickboxing se pregătesc pentru Campionatul Mondial din Italia, care va avea loc în perioada 29 octombrie -3 noiembrie, fiind unul dintre cele mai importante evenimente de arte marțiale de peste an. Sighetul va fi reprezentat de cei doi frați Eduard și Patrik Csizmadia și antrenorul Iosif Csizmadia. Eduard a fost în ultimii trei ani, vicecampion la categoria la care a participat la această mare competiție sportivă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.