VIDEO | Țigări s-au găsit, contrabandiștii au fugit

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat 6.000 de pachete cu ţigări, în valoare de peste 70.000 de lei. De asemenea, un autoturism folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus au declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Astfel, au observat în apropierea frontierei un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, care se deplasa către interiorul țării.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru oprirea la control a mașinii, efectuând somaţiile legale prin voce, însă șoferul nu s-a supus, continuându-și deplasarea în viteză, moment în care un alt autoturism în care se aflau doi bărbaţi a blocat drumul pentru a împiedica deplasarea polițiștilor de frontieră cu autospeciala de serviciu.

La scurt timp, primul autoturism a fost descoperit abandonat lângă un imobil, iar cu acordul proprietarei, oamenii legii au intrat în curte, unde au găsit abandonate mai multe colete ce conţineau ţigări de contrabandă, colete ce fuseseră aruncate din mașină, peste gard, în curtea localnicei. Autoturismul şi cele 6.000 de pachete cu ţigări au fost transportate la sediul sectorului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.