VIDEO | Terasele, piscinele și sălile de evenimente sunt permanent vizate de controalele autorităților din județ

Terasele, piscinele și sălile de evenimente sunt permanent vizate de controalele autorităților din județ, în vederea respectării normelor sanitare impuse pentru a preveni răspândirea cu noul coronavirus. Controalele din acest weekend s-au încheiat cu amenzi consistente.

La finalul acestei săptămâni, s-au desfășurat pe raza județului Maramureș, mai multe acțiuni de verificare, cu privire la respectarea regulilor și normelor stabilite de autorități, în perioada stării de alertă.

Au fost verificate de către echipele mixte, în sistem integrat  zonele aglomerate din județ, terase, săli de evenimente, piscine, mijloace de transport în comun, respectiv mijloacelele de transport ale angajatorilor. Am constatat în această săptămână că majoritatea aministrațiilor și agenților economici respectă aceste măsuri impuse de autorități, însă, mai sunt cazuri în care, persoane fizice, nu se conformează și nu respectă măsurile de protecție individuală, dar și distanța fizică de protecție sanitară, stablită de către specialiști”, menționează Dan Bucă, purtător de cuvânt Prefectura Maramureș.

În cadrul acțiunilor de control, persoane din cadrul adminsitrației publice locale cu abilități de control, au confiscat bunuri materiale în aloare de peste 1000 de lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.