VIDEO | 26 de cazuri noi de Covid-19, în ultimele 24 de ore, în Maramureș

În ultimele 24 de ore au fost 755 de cazuri noi de COVID-19 din doar 6.943 de teste efectuate. Alte 43 de decese au fost raportate din cauza infecției cu coronavirus. La terapie intensivă sunt internați 506 pacienți.În Maramureș s-au înregistrat alte 26 de noi cazuri, în ultimele 24 de ore.

Până astăzi, 31 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 87.540 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
37.869 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.833 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 60 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore. Au fost angrenate 72 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurii de către persoanele carantinate în locația declarată. În executarea misiunilor au fost utilizate 18 mijloace de mobilitate. S-au verificat peste 50 agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă. În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional două persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Au fost confiscate bunuri materiale în valoare de peste 800 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.