VIDEO | Tineri sigheteni s-au remarcat în cadrul unor competiții de tenis de câmp

La Baia – Mare a avut loc competiția de tenis „Cupa Tavi Ghirasin” la care au participat tenismeni din Oradea, Satu – Mare, Zalău, Sighetu – Marmatiei, Baia – Mare, Baia – Sprie si Seini. O evoluție foarte bună a avut tânara jucătoare sigheteana Codrea Nicola care a reușit să se claseze pe locul 1. O comportare promițătoare a avut și tenismena Almasi Denia care a obținut locul 3. Sportivele se pregătesc la CSS Sighetu – Marmației, cu antrenorul Eugen Mihaljek .

O altă competiție la care au luat parte elevii pregătiți de profesorul Eugen Mihaljek, s-a organizat recent la Sighetu – Marmației, pe parcursul a mai multor zile, concursul de tenis „Cupa de vara”, disputat pe categorii de vârstă de la copii și juniori pana la seniori.
S-au remarcat Codrea Nicola, Almasi Denia, Rusneac Stefania, Ofrim Daria, Mois Raluca, Sima Delia, Rusneac Vanessa, Herman Yanira, Sima Ionela, Onita Gloria, Furtos Patricia, Nedelcovici Noris (București), Mandrut Luca (București lot național).
La seniori competiția a fost adjudecata de dublul Gavaler Adrian / Sebesteyn Vasile care a câștigat împotriva perechii Szollosy Gheorghe / Miculescu Viorel. Locurile 3 au fost ocupate de Szabo Marta / Turda Anunță și Purdila Mariu / Lenghel Adrian. De remarcat ca Szabo Marta este numărul 1 la 40 + în Austria, iar recent a obținut locul 1 la Budapesta (la simplu) și locul 2 la dublu. Arbitrii concursului Dobeș Istvan și Szollosy Gheorghe, organizator prof. Mihaljek Eugenia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.