Telefonul mobil…discordie între cumnaţi

Telefonul mobil…discordie între cumnaţi

În timpul executării unei misiuni de patrulare în municipiul Sighetu Marmaţiei, grupa operativă de jandarmerie a observat pe strada Tudor. Vladimirescu, în dreptul imobilului cu nr. 1, o persoană căzută la pământ, şi una care o lovea cu picioarele. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea altercaţiei, fiind identificat Paul V. de 18 ani, din Sighet, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de abuz de încredere şi lovire sau alte violenţe.
În data de 14.04.2011, în jurul orei  22:00, Paul V. se afla într-un local situat pe strada Unirii din Sighetu Marmaţiei, împreună cu cumnatul său căruia i-a cerut cu titlu de împrumut telefonul mobil pentru a efectua o convorbire. În timp ce vorbea la telefon, acesta a ieşit din local şi a plecat spre casă cu tot cu telefonul cumnatului. Când şi-a dat seama că a rămas fără aparatul mobil, partea vătămată s-a deplasat pe strada Tudor Vladimirescu unde, în faţa blocului i-a solicitat lui Paul V. să-i înapoieze telefonul.
Acesta l-a aruncat la pământ, lovindu-se cu capul de o bordură, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul
, până în momentul în care jandarmii au ajuns la faţa locului şi l-au oprit pe făptuitor din agresiune.
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.