Video|Târg caritabil de Crăciun în Ocna Șugatag

Târgul caritabil de Crăciun din Ocna Șugatag a ajuns anul acesta la cea de-a doua ediție. Evenimentul caritabil este organizat în 6 decembrie de Liceul Tehnologic Ocna Șugarag în parteneriat cu Primăria, iar banii strânși în urma acestei acțiuni vor fi folosiți pentru a face o familie fericită. Tot în 6 decembrie Moș Nicolae va veni cu cadouri la toți copiii din comuna Ocna Șugatag.

În piața agroalimentară din localitate va avea loc cea de-a doua ediție a Târgului caritabil de Crăciun. Pe standuri vor fi expuse decorațiuni de Crăciun, felicitări și desene realizate de copii, globuri și obiecte făcute de meșteri populari care vor putea fi cumpărate, iar banii strânși vor fi donați.

”În data de 6 decembrie în piața agroalimentară Ocna Șugatag se va ține Târgul de Crăciun. Meritul este al grupului de sprijin al primarului care au organizat și anul trecut. Dacă anul trecut a fost o reușită, anul acesta va fi și mai mare reușita pentru că știm deja ce avem de făcut și care sunt pretențiile ocnenilor și ale turiștilor”, a spus primarul Mihai Ivaszuk.

Și anul acesta organizatorii au identificat o familie care are nevoie de ajutor în preajma sărbătorilor de iarnă, iar banii strânși la târgul caritabil vor fi donați acestei familii.

”Scopul târgului este sprijinirea unei familii. Fiind decembrie, sărbătorile de iarnă, se strâng niște bani, micile întreprinderi din Ocna Șugatag donează pentru acest târg. Vor fi prăjituri, o familie din Hoteni face gogoși deosebite, vor fi tot felul de minunății care se vând și banii de donează la o familie săracă. Tot în 6 decembrie fiecare copil o să primească câte un pachet din partea Consiliului Local, atunci vine și Moșul și acești copii din toate satele aparținătoare Ocnei Șugatag vin și ne colindă”, a adăugat Mihai Ivaszuk.

Târgul de Crăciun de la Ocna Șugatag va fi deschis joi începând cu ora 15:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.