Consultare publică privind Standardele de Tineret la Baia Mare

Federația Young Men’s Christian Associations România (YMCA România), Asociația Young Initiative (AYI) ș iCentrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) organizează în Baia Mare, la ASSOC (Str. Rachetei  nr. 3) cea de-a treia Consultare publică regională din cadrul proiectului “Standarde și politici publice sustenabile în lucrul cu tinerii din România”.

Evenimentul dedicat Standardelor de Tineret se va desfășura sâmbătă, 8 decembrie, începând cu ora 10.00. Sunt invitați să participe angajați și voluntari din ONG-uri și instituții publice cu atribuții în domeniul de tineret, din București și Județul Ilfov. Structura întâlnirii este de tip cafenea publică și se va concentra asupra următoarelor subiecte: standarde de securitate în lucrul cu tinerii, principii de etică și standarde etice în lucrul cu tinerii, standarde privind pregătirea lucrătorilor de tineret.

Detalii despre proiect sunt disponibile pe site-ul proiectului www.standarde-tineret.ro și pepagina de facebook @standardedetineret.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.