Supărat pe administratorul unui local

Supărat pe administratorul unui local

În urma unei sesizări primite prin „112” din partea administratorului unui local situat pe str.  Vasile Alecsandri, din Baia Mare, care  reclamă faptul că are loc un scandal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj operativ de jandarmerie, ce l-a identificat pe Zoltan I. de 31 ani, din localitate, care este susceptibil de săvârşirea infracţiuni de distrugere.
În data de 02.09.2011, în jurul orei 20:00, Zoltan I. se deplasează la local unde consumă mai multe beri. La ora 22:00 administratorul îl roagă să părăsească localul deoarece este ora închiderii, iar berea care o mai avea pe masă i-a pus-o într-un flacon de plastic pentru a o consuma afară. În jurul orei 01:40, acesta se întoarce în faţa localului şi adresa injurii şi cuvinte jignitoare, pe motiv că localul s-a închis, după care a luat de pe stradă un bolovan cu care aruncă în geamurile termopan ale localului. 
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.