Studiu: Doi din trei angajați români sunt stresați de problemele din perioada pandemiei

Unul din doi angajaţi români recunoaște că gândurile neîncetate despre pandemia Covid-19 i-au afectat starea psihică, iar alți aproape 24% afirmă că au fost chiar foarte afectați, arată rezultatele unui sondaj realizat de o platformă de recrutare online. În consecință, tot mai multe companii iau în calcul să le ofere angajaților servicii de life & business coaching, consiliere sau psihoterapie, ca beneficiu extra salarial.

„Impunerea măsurilor stricte, dar necesare, de prevenire a răspândirii noului coronavirus au reprezentat şi încă sunt un factor major de stres pentru 35% dintre respondenţi, dar mulţi dintre angajaţi au trecut şi prin depresie (14%) sau stări de panică (13%).

Nevoiţi să lucreze de acasă o perioadă mai lungă de timp, mai bine de 42% dintre intervievaţi au perceput sarcinile de serviciu extrem de stresante şi dificile în această perioadă, în timp ce pentru 28% activitatea s-a desfăşurat normal, fără să se fi simţit presaţi sau stresaţi mai mult decât în condiţii obişnuite de lucru”, arată sondajul BestJobs.ro.

Citește continuarea aici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.