Ştiinta Explorari, in lupta pentru medalii

Ştiinta Explorari, in lupta pentru medalii

Vineri, 1 aprilie, vor incepe semifinalele Diviziei A1 de volei. In primul joc Stiinta Explorari va juca in deplasare cu Tomis, partida a doua urmand sa se dispute sambata, 2 aprilie, tot pe litoral. Meciurile 3 si 4 sunt programate in Baia Mare pe 5 si 6 aprilie, iar partida a 5-a pe 10 aprilie la Constanta. In cealalta semifinala se vor intalni Dinamo Bucuresti si Remat Zalau.

“Sunt meciuri pe care le vom aborda mai relaxati decat in cazul celor cu Dejul, dar nu sunt meciuri lipsite de importanta. Vom avea partide grele si ar fi bine sa castigam unul dintre cele doua meciuri de acolo pentru a ne fi mai usor acasa, in Baia Mare. Vom intalni o echipa puternica si care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu, dar nu e o grupare care sa nu fie de batut”, a declarat tehnicianul baimarean Marius Botea.

In sezonul regulat, Stiinta Explorari a pierdut ambele intalniri cu cei de la Tomis Constanta, cu 0-3 pe teren propriu si cu 2-3 in deplasarea de pe litoral.

Baimarenii vor porni maine dimineata spre Constanta, cu o “escala” si un antrenament la Ploiesti. Meciul de vineri va avea loc de la ora 17:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.