4 olimpiade nationale in Maramures

4 olimpiade nationale in Maramures

Judetul Maramures va gazdui in urmatoarea perioada patru olimpiade nationale, la Limba ucraineana moderna, Limba germana moderna, Limba rusa moderna si Astronomie si Astrofizica.

Doua dintre cele patru olimpiade gazduite de judetul nostru se vor desfasura in municipiul Sighetu Marmatiei. Este vorba despre olimpiada de Limba rusa moderna si olimpiada de Limba ucraineana moderna. Cele doua olimpiade vor fi gazduite de Colegiul National Dragos Voda si Liceul Taras Sevcenko. Atat Olimpiada Nationala de Limba rusa moderna cat si cea de Limba ucraineana moderna se vor desfasura in perioada 17+20 aprilie.

Fazele nationale ale olimpiadelor scolare de limba germana, astronomie si astrofizica se vor desfasura in municipiul Baia Mare si vor fi organizate de Inspectoratul scolar judetean Maramures si Consiliul Local Baia Mare. Olimpiada de limba germana se va desfasura in perioada 15+21 aprilie si va fi gazduita de Colegiul National Gheorghe Sincai din Baia Mare, iar Olimpiada Nationala de Astronomie si Astrofizica, va fi gazduita de Colegiul National Vasile Lucaciu in perioada 16+22 aprilie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.