Eveniment cultural la Sighet

Eveniment cultural la Sighet

Ieri la Sighetul Marmatiei a avut loc un eveniment cultural desfasurat sub egida Dialogul Artelor. Momentul a debutat cu o expozitie de fotografii din Sapanta realizata de micutii sapanteni. Urmatorul eveniment marcant a fost lansarea volumului ”Glasul radacinii” scrisa de catre marele poet  Ion Petrovai. Evenimetul a fost acompaniat de muzica celor din ansamblul  Mugurelul, precum si de interpreti de muzica folk acompaniati de Gheorghe Stetca.

Ieri la Sighetu Marmatiei sub egida dialogul artelor a avut loc lansarea Cartii, ”Glasul radacinii” scrisa de Ion Petrovai, dar si  o frumoasa expozitie de fotografii realizate de catre micutii din Sapanta. Iar pentru ca Dialogul Artelor sa fie complet evenimentul a fost acompaniat de muzica  celor din ansamblu Mugurelul, precum si de interpreti de muzica folk acompaniati de Gheorghe Stetca.

Maniferstarea a debutat cu expozitia de fotografii realizata de Alisa Tarciniu si copiii din Sapanta. Expozitia reuneste cele mai frumoase fotografii realizate de copii la festivalul intercultural ”Drumul lung spre Cimitirul Vesel” de anul trecut.

Un alt eveniment foarte important desfasurat ieri sub egida dialogul artelor a fost lansarea volumului de poezii ”Glasul radacinii” scris de Ioan Petrovai.  Autorul insusi a vorbit despre cartea lansata recitand cateva versuri.

”Dialogul artelor” care a avul loc ieri  in Sighet  a reunit oameni de cultura si nu numai din intreg Maramuresul Istoric.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.