SPECIAL: Petreceri cu stripperi și cu multă voie bună la localurile din Sighet de Ziua femeii

SPECIAL: Petreceri cu stripperi și cu multă voie bună la localurile din Sighet de Ziua femeii

 Doamnele și domnișoarele din Sighet au sărbătorit în avans ziua de 8 martie, sâmbătă, într-un mod special. Pe lângă muzica bună și bucatele alese, de ziua lor acestea s-au putut bucura de un spectacol oferit de stripperi, astfel că pentru multe dintre ele Ziua femeii a fost de neuitat.

Acestea s-au pregătit din timp pentru  seara lor și au profitat de toate surprizele pregătite de administratorii localurilor. De departe cel mai așteptat moment a fost cel al băieților, care au pregătit câteva momente speciale pentru doamne și domnișoare.
„Superb a fost, e foarte bine. Nici nu m-am gândit că o să fie așa frumos, a fost superb”,  a arătat o sigheteancă.
„Este superb, foarte fain. Cel mai mult mi-au plăcut stripperii, dar totul a fost frumos”, a spus o tânără.
Doamnele au plănuit din timp modul în care vor petrece de ziua lor, iar cele mai ingenioase au făcut și cadouri tematice.
„Ne-am pregătit din timp, de o săptămână. Doamna a lucrat pentru cadouri două săptămâni, s-a inspirat de pe internet și apoi le-a făcut ea, iar  stripperii au fost geniali”, a adăugat o altă femeie.
La finalul spectacolului oferit de băieți, doamnele i-au surprins și ele cu un dans. După ce și-au făcut poze cu cei care le-au făcut seara mai frumoasă reprezentantele sexului frumos s-au pus pe dansat, iar petrecerea a continuat până dimineață.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.