Societatea de salubrizare Herodot din Sighet oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Sighet! Organizatorii campaniei Societatea de salubrizare Herodot din Sighet oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate,

Societatea de salubrizare Herodot din Sighet demarează sâmbătă o acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice de care cetățenii nu mai au trebuință. Încă de dimineață, angajații societății vor începe să colecteze deșeuri electronice și electrocasnice, cunoscute generic ca DEEE-uri.

”Pe această cale rog populația municipiului Sighetu Marmației, toți cei care au în casă aparatură electrică sau electrocasnică, de care nu au nevoie și vor să scape de ea, să scoată aparatele  afară, ori pe lângă containerele de deșeuri menajere, ori pe străzi”, spune Ovidiu Șuștic, directorul societății de salubrizare Herodot  din Sighet..

Angajații societății de salubrizare vor acționa cu două camionete cu care se vor deplasa pe toată raza municipiului pentru a colecta deșeurile electrice și electrocasnice.

”Vreau să fim bine înțeleși, Campania de colectare se referă doar la DEEE-uri, nu alte tipuri de deșeuri, pentru că acelea vor rămâne la poartă. Cetățenii pot scoate deșeurile încă de dimineață, sâmbătă, incepând cu ora șapte, iar pe parcursul zilei, noi le vom colecta, i

Pagini: 1 2

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.