Societatea Berg Sistem Gaz este alături de clienții săi și în această perioadă grea prin care trecem

Societatea Berg Sistem Gaz este alături de clienții săi  și în această perioadă grea prin care trecem. Conducerea societății anunță că vor veni cu măsuri optime în sprijinul consumatorilor atât în ceea ce privește modalitatea de plată a facturilor, dar și reglementarea unor posibile disfuncționalități ce pot să apară în această perioadă.

”Berg Sistem Gaz vă mulțumește deosebit pentru interesul acordat privind plata consumului de gaz în această perioadă deosbită în care ne aflăm. Aș vrea să vă informez că pentru plata consumului am decis să se facă program la caseria societății între orele 8.00-12:00, dumneavoastră puteți să achitați consumul și la băncile din municipiul nostru, fie prin transfer bancar, fie prin card, fie personal. Deasemenea aș vrea să vă informez că toate facturile sunt emise pentru luna în curs, iar în conformitate cu contractul pe care-l dețineți, între noi și dumneavoastră, între cele două părți puteți să achitați consumul de gaze în 45 de zile”, spune Viorel Timoce, directoru fimei de distribuție a gazului..

Conducerea societății anunță clienții că nu vor sista furnizarea de gaze fără vreun preaviz.

”Prin aest preaviz vom informa că a fost scadentă factura, drept urmare să stați liniștiți vă vom comunica, detalii dacă nu puteți achita factura de gaz. În conformitate cu ordonanța militară, societatea noastră este foarte bine organizată, și încearcă să asigure permanent serviciul de sesizări, puteți să sunați la numărul pe care îl aveți în factura de gaz sau pe contor, puteți anunța orice disfuncționalitate în sistemul de furnizare. Echipa va sosi în maxim 15 minute pentru a lua primele măsuri. Având în vedere această situație, vă asigurăm, de tot sprijinul nostru”, spune Viorel Timoce.    .

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.