Sighetenii s-au solidarizat cu Spitalul Municipal Sighetu Marmației

Sighetenii s-au solidarizat cu Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Unii au ales dă doneze bani, alții materiale și echipamente de protecție.

În numele întregului colectiv al Spitalului Municipal Sighet Marmației, conducerea unității spitalicești ține să aducă un cuvând de apreciere tuturor persoanelor care au avut inițiativa de a se alătura Spitalului Municipal Sighetu Marmației, prin strângerea de materiale și echipamente de protecție ce vor fi folosite în cadrul instituției, de către personalul medical, în zilele grele ce vor urma, dar și celor care au donat bani.

”După cum bine știți, în momentul de față se găsesc foarte greu materiale și echipamente, iar cele câteva existente în stocurile furnizorilor, au prețuri exagerat de mari chiar și pentru fondurile spitalului, în condițiile în care noi trebuie să achiziționăm un număr foarte mare de produse destinate igienizarii/dezinfectării secțiilor și echipamente care să protejeze intregul personal medical!
Dorim să vă asigurăm că facem tot posibilul de a achiziționa absolut toate materiale si echipamentele necesare iîn vederea combaterii virusului COVID-19, cât și faptul că vom folosi cu mare responsabilitate acestea!
Totodată, vă rugăm să luați în considerare sfaturile oficiale ale instituțiilor, în special acela de a sta cât mai mult posibil în casă”, scrie într-un comunicat terimis de conducerea spitalului.

În ultimile zile, conducerea spitalului a constatat că a crescut umărul celor care au decis să se alăture personalului medical din spital.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.