Șmecherii eșuate

Polițiștii de frontieră din structura ITPF Sighet, în cooperare cu autoritățile maghiare, au reținut un grup format din 11 persoane din Bangladesh şi Pakistan, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria pe jos, cu scopul de a ajung în vestul Europei.

În noaptea de 5 spre 6 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale. Au observat, cu aparatura de vedere pe timp de noapte, un grup de persoane care se îndrepta, pe jos, spre frontiera cu Ungaria. Imediat, poliţiştii de frontieră români au anunţat autorităţile din statul vecin, reuşindu-se reţinerea persoanelor.

Grupul era format din 10 persoane din Bangladesh și un pakistanez, cu vârste cuprinse între 26 și 46 de ani. Cu toții au intrat legal în țara noastră, având premise de muncă, dar intenționau să ajungă în vestul Europei. Deoarece nu aveau documente legale în acest sens, au încercat să treacă ilegal din România în Ungaria și să își continue călătoria spre alte țări europene.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.