Şirul şarlataniilor prin telefon continuă in Sighet

Şirul şarlataniilor prin telefon continuă in Sighet

Sirul sarlataniilor prin telefon continua. Un telespectator fidel ne-a adus la cunostinta faptul ca in cursul diminetii de ieri a primit un telefon  de la o persoana care  pretindea ca este directorul general al unei firme cunoscute de telefonie fixa. Sigheteanul nostru a fost anuntat ca a castigat in urma tragerii la sort suma de 20.000 euro. Insa pentru a  putea beneficia de tentantul premiu, trebuie sa vireze intr-un cont suma de 1.800 RON.  Din fericire insa, sigheteanul si-a dat seama la timp  ca la  mijloc este vorba de ceva necurat.
 Pentru a intra in posesia banilor sigheteanul trebuia sa pastreze secretul. Ingrijorat ca ar putea fi o sarlatanie, Cornel Stramb, a cerut sfatul baiatului sau, stabilit in Franta, care i-a atras  atentia ca la mijloc este cu siguranta un lucru necurat. Barbatul este ingrijorat ca raufacatorii ar putea fi stabiliti chiar in Sighet.
Politistii atrag atentia  sighetenilor ca trebuie sa fie vigilenti atunci cand primesc mesaje venite din partea acestor persoane.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.