Sighetul Marmaţiei: Expoziţie de Artă Plastică la Centrul de Pictură

Sighetul Marmaţiei: Expoziţie de Artă Plastică la Centrul de Pictură

La finele saptamanii trecute, la Clubul Copiilor din Sighet  a avut loc vernisajul unei expozitii de arta plastica cuprinzand un numar de 85 lucrari pe teme diverse,  lucrari ale copiilor de la Centrul de Pictura,  de la clasa profesorului Caius Lugojan. Cu aceasta ocazie au fost  felicitati toti copiii care au ridicat prestigiul Clubului datorita premiilor pe care le-au castigat.
Expozitia de sambata, 11 iunie, de la Clubul Copiilor, a fost ultima din acest an scolar, reusind sa demonstreze progresul artistic al copiilor. Profesorul Caius Lugojan a declarat cu mandrie atat in fata parintilor veniti sa admire lucrarile copiilor, cat si in prezenta copiilor talentati, ca in acest an scolar, elevii de la Centrul de Pictura din cadrul Clubului Copiilor, au castigat un numar de 79 de premii judetene, nationale si internationale.
Atat Directorul Clubului Copiilor, Ion Iuga, cat  si profesorul Caius Lugojan, au tinut sa multumeasca parintilor care ii sprijina in toate activitatile si fara de care, toata munca copiilor si a profesorilor, ar fi in zadar. Profesorul Caius Lugojan a recunoscut cu mandrie ca existenta acestui Club de Pictura reprezinta o adevarata rampa de lansare, multi dintre copiii care au frecventat cursurile de pictura, au facut o cariera in acest domeniu, urmand scoli de referinta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.