Sighetu Marmaţiei: Deszăpezirea, doar pe arterele principale

Sighetu Marmaţiei: Deszăpezirea, doar pe arterele principale

Ninsoarea abundenta din ultimele zile da batai de cap atat soferilor cat si pietonilor. In zona centrala a municipiuluzi Sighet, masinile circula in conditii de iarna, iar pietonii au de strabatut trotuare ce nu sunt deszapezite in ceea mai mare parte. Firma care se ocupa de deszapezirea orasului s-a lovit si ea de diferite probleme in momentul in care utilajele au iesit pe teren. Strazi blocate de masini parcate aiurea sau strazi secundare la care s-a putut ajunge doar mai tarziu. Soferii insa se plang ca multe dintre strazile centrale nu  au fost deszapezite deloc.
Reprezentantii societatii Urbana, cea care este responsabila de deszapezirea strazilor din oras sustin ca se actioneaza pe toate strazile din oras, exista material suficient pentru a face fata situatiei. Cu toate acestea, au existat si probleme in desfasurarea actiunilor de curatare a carosabilului de zapada. Reprezentantii Urbana se plang de faptul ca masinile parcate anapoda au incurcat foarte mult buna desfasurare a actiunilor de deszapezire.
Soferii se plang de faptul ca in Sighet se circula foarte greu, singura artera pe care cei de la Urbana au actionat, potrivit unor taximetristi sigheteni, a fost cea care strabate centrul orasului. Strazile secundare au fost lasate in voia sortii si a vremii.
La inceputul lunii decembrie reprezentantii Urbana dadeau asigurari ca iarna 2011-2012 nu ii va lua prin surprindere, iar utilajele de deszăpezire vor ieşi la timp pe străzi pentru a interveni prompt. Urbana, ne-a prezentat cu acea ocazie „arsenalul de luptă“ pe care il are in dotare. Acum oamenii se intreaba daca acel arsenal va iesi din parcare sau era prezentat doar pentru a linisti populatia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.