Sighetu Marmaţiei: Corul "Cristos Rege" a susţinut un emoţionant concert de colinde

Sighetu Marmaţiei: Corul "Cristos Rege" a susţinut un emoţionant concert de colinde
Duminică, 18 decembrie, Catedrala Greco-Catolică din Sighetu Marmaţiei a găzduit tradiţionalul concert de colinde susţinut de Corul „Cristos Rege” dirijat de profesoara Rodica Gheorghiu.
Un impresionant concert de colinde a avut loc duminică seară la Catedrala Greco-Catolică, fiind asaltată de sute de credincioşi. La acest eveniment au luat parte personalităţi politice, culturale, elevi, dar şi profesori. 
Concertul a fost deschis de Corul „Cristos Rege” care şi-a făcut intrarea printre oameni cu mesajul "Sculaţi, sculaţi Boieri Mari, Cristos s-a născut!". O prezenţă importantă o are şi Cvartetul Voces format din Rodica Gheorghiu sopran, Monica Chifor – alt, Ştefan Loga – tenor şi Teodor Popovici – bas. 
Corul „Cristos Rege”, al Bisericii Greco-Catolice a fost înfiinţat imediat după 1989, pornind de la un grup format mai mult din călugăriţe, adăugându-se de la an la an, tot mai mulţi credincioşi dornici de cântări religioase. Concertul de colinde a devenit deja o tradiţie la Sighetu Marmaţiei, fiind organizat anual. La sfârşitul programului, cei prezenţi s-au ridicat în picioare şi au aplaudat minute în şir. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.