Sighetenii solicită un punct de lucru al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului şi în Sighetu Marmaţiei

Sighetenii solicită un punct de lucru al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului şi în Sighetu Marmaţiei

In ultima perioada tot mai multi sigheteni reclama ca se confrunta cu situatii in care cumpara din magazine produse alterate, ambalate necorespunzator sau de o calitatea net inferioara celei prezentate pe ambalaj. Pentru toate acestea exista Protectia Consumtorului. Daca sighetenii vor sa faca insa o reclamatie trebuie sa se adreseze Biroului din Baia Mare pentru ca in municipiul nostru nu exista un astfel de serviciu.
    Sighetenii declara ca ar putea sa reclame nereguli Oficiului pentru Protectia Consumatorului in fiecare zi legate atat de calitatea produselor alimentare cat si de calitatea serviciilor prestate.
    Oficialii de la protecţia consumatorului recunosc că ar trebui implementat un punct de lucru şi în Sighetu Marmaţiei. Aceştia spun că reclamaţiile sighetenilor au ajuns şi la ei. Comisarul şef Olivia Ardelean a precizat că zilele trecute a ridicat această problemă împreună cu oficialii de la Prefectură şi vor încerca să găsească o soluţie în acest sens. „Am purtat discuţii zilele trecute cu subprefectul Gyongyke Bondi vizavi de acest aspect. Cunoaştem şi noi faptul că sighetenii doresc un punct de lucru şi acolo. Trebuie să primim aprobarea de la ANPC şi tot de acolo avem nevoie şi de finanţe, altfel este imposibil să avem lucrători şi în Sighetu Marmaţiei”, a declarat Olivia Ardelean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.