Sighetenii invitaţi la "Sărbătoarea Voluntariatului"

Sighetenii invitaţi la "Sărbătoarea Voluntariatului"

 
Asociaţia “Fraţi Minori Capucini” alături de  colaboratorii săi organizează“Sărbătoarea Voluntariatului”, ajunsă la cea de-a treia ediţie. Sub sloganul “I care” , “Îmi pasă ”, asociaţia a pregătit o serie de activităti cu scopul de a sensibiliza sighetenii la problemele sociale care există si la importanţa voluntariatului.  Evenimentul la care sunt invitati sa participe toti sighetenii va avea loc duminica 5 mai in Parcul Gradina Morii.
Acţiunea de duminică va debuta  incepand cu ora 15:00. Pe Platoul de la Gradina Morii vor performa copiii de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 9, voluntarrii de la  Centrul de zi Micul Print,   care vor realiza un moment  de exceptie.De la eveniment nu putea sa lipseasca trupa de dans "Mini Maxi Dance" din Sighet.
Deasemneana si Scoala Speciala  Sighetu Marmatiei va pregati o sceneta. Fetele din casele de tip familial din Sighet vor organiza un dans de majorete.
 La Sarbatoarea Voluntariatului vor participa toate centrele de zi, fetele de la Madre Colomba si  beneficiarii din casele de tip familial  care vor organiza programe captivante sepecial pentru acest eveniment.
 Si la aceasta a treia editie se va organiza o expozitie cu vanzare,  ce va contine lucrari artistice realizate de copiii din centrele de zi si din casele de tip familial.  Banii stransi vor fi utilizati  in scop caritabil.
 Asadar toti sighetenii carora le pasa de semenii din jurul lor si inteleg ce inseamna Sarbatoarea Voluntariatului si altruismul sunt asteptati sa-i sustina pe copiii care vor performa pe scena din parcul Gradina Mori duminica 5 mai, incepand cu ora 15.:00

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.