SIGHET: Zeci de "steluţe"aprinse în Parcul Central în gest de solidaritate cu cei nevoiaşi

SIGHET: Zeci de "steluţe"aprinse în Parcul Central în gest de solidaritate cu cei nevoiaşi

  Zeci de oameni au venit să aprindă „stelele” fundaţiei Caritas filiala Sighet, cu gândul la gestul pe care îl vor face pentru familiile sarace din municipiul nostru. S-au vândut sute de lumânări şi oamenii au donat aproape 1.000 de lei, bani cu care vor fi făcute pachete pentru Crăciun. Actiunea a avut  loc simultan in 30 de orase  din tara.

Trecătorii s-au oprit, au cumpărat „steluţe” şi le-au aşezat pe aleea din Parcul Central al orasului, cu gândul la cei neajutoraţi.
Alaturi de membii Fundatiei Caritas au fost si voluntarii Organizatiei Frati Minori Cappucini, Casei Madre Colomba, dar si copiii Gradinitei Nr 9 si elevii Liceului Leowey Klara.
Manifestarea a fost binecuvantata de un grup de preoti, calugari si calugarite in frunte cu parintele Onisim Filip. Toti cei prezenti au rostit o rugaciune si au fost serviti cu un pahar de ceai cald pregatit de voluntarele Complexului Social ,, Sfantul Carol.
Evenimentul s-a incheiat cu un recital de cantece religioase oferit de copiii Organizatiei Frati Minori Cappucini si Madre Colomba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.