SIGHET: Vital a început astăzi acţiunea de debranşare a răuplatnicilor de la case

SIGHET: Vital a început astăzi acţiunea de debranşare a răuplatnicilor de la case

 Actiunea de debransare a sighetenilor care nu si-au achitat datoriile catre firma furnizoare de apa potabila a continuat si astazi, dar de aceasta data au fost vizati cei care stau la casa si au montate apometre. 40 de case din municipiu si din imprejurimile Sighetului vor ramane in cel mai scurt timp fara apa potabila, asta dupa ce proprietarii au refuzat sa-si achite datoriile vechi de mai bine de 1 an. 

 Dupa ce au fost somati cu mai bine de o saptamana in urma, echipa operativa Vital a trecut astazi la debransarea rau platnicilor de la case. Potrivit declaratiilor directorului de comunicare SC Vital SA, Radu Micle sunt luate in vizor un numar de 40 de case din oras,  care au acumulat o datorie estimata la  150.000 lei. 
Pana la orele pranzului au fost debransate de la reteaua de apa-canal un numar de 15 imobile care au acumulat datorii de mai bine de 1 an de zile. Astazi s-a intervenit pe strazile Ana Ipatescu, strada Ioan Mihaly de Apsa, Dragos Voda, Sat Tisa si Craciunesti. Pentru a epuiza lista rauplatnicilor, reprezentantii Vital vor actiona si in zilele urmatoare. Oamenii i-au intampinat pe reprezentantii Vital cu multa ostilitate, dar si cu lacrimi in ochi. Majoritatea sustin ca viata grea si veniturile reduse i-a impins intr-o asemenea situatie.  In pofida faptului ca majoritatea au contoare, facturile catre firma furnizoare de apa potabila nu au mai fost achitate de mai bine de 1 an de zile. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.