SIGHET: Un şofer din Sighet a încasat pumni de la un conducător agresiv care i-a reproşat că nu a trecut la semafor pe culoarea galbenă

SIGHET: Un şofer din Sighet a încasat pumni de la un conducător agresiv care i-a reproşat că nu a trecut la semafor pe culoarea galbenă

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic despre faptul că o persoană de sex masculin care conducea maşina personală a fost  agresată de către un conducător auto aflat în trafic.
La faţa locului a fost direcţionată grupa operativă de jandarmerie de pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei care a constatat că persoana agresată se numeşte B. A. cu domiciliul în Sighetu Marmaţiei, iar făptuitorul a părăsit locul faptei cu un autoturism de culoare gri.
 Ulterior, în urma măsurilor specifice a fost identificat făptuitorul în persoana lui O.F. de 23 de ani, cu domiciliul în Sighetu Marmaţiei ce este susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi ameninţare.
Partea vătămată, B. A. se afla la volanul autoturismului proprietate personală conducând pe strada 22 Decembrie din localitatea Sighetu Marmaţiei, iar când s-a apropiat de intersecţia cu strada Iuliu Maniu, semaforizată, acesta a observat faptul că s-a schimbat culoarea semaforului din verde în galben motiv pentru care a redus  viteza şi a oprit autoturismul. Ulterior, a observat în oglinda retrovizoare o maşină de culoare gri din care a coborât o persoană de sex masculin ce s-a apropiat de portiera din stânga. B.A. a coborât geamul să vadă ce doreşte persoana respectivă, moment în care făptuitorul i-a reproşat că nu a trecut mai repede de intersecţia semaforizată, ameninţându-l cu acte de violenţă şi aplicându-i mai multe lovituri cu palmele şi pumnii la nivelul feţei, părăsind locul faptei.
Dosarul cu actele premergătoare întocmit a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Sighetu Marmaţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.