SIGHET: Reduceri mari la articolele vestimentare din colecţiile toamna/iarna 2011

SIGHET: Reduceri mari la articolele vestimentare din colecţiile toamna/iarna 2011

 Sighetenii au toate motivele sa ia cu asalt magazinele din oras si mall-urile din orasele vecine. S-a dat startul marilor reduceri din acest an! Sighetul s-a aliniat marilor orase, iar vitrinele magazinelor ne prezinata oferte care mai de care mai tentante. Preturile sunt dintre cele mai atractive, discount-urile pornesc de la 20-25%, iar unele ajung chiar la 50-70%, in limita stocului disponibil.

Ca in fiecare an, luna ianuarie aduce in prim plan pentru pasionatii de shopping perioada de solduri.  Nici sighetenii nu duc lipsa de promotii, bani sa fie sa poti cumpara cate articole iti fac cu ochiul. Cei care tanjesc dupa colectiile toamna/iarna 2011 ale celor mai renumite brand-uri din Romania vor beneficia de discount-uri de 20-25%, unele ajungand chiar la 50-70%, in limita stocului disponibil. La start s-au aliniat marile magazine si firme de renume. 
Pentru proprietarii de magazine, reducerile inseamna lichidarea stocurilor din colectia anterioara, dar si o sansa de a se detasa in piata, de a se promova mai intens, prezentandu-si produsele la preturi mai competitive si castigand astfel clienti noi care vor reveni si in lansari de colectii sau in alte campanii. 
Pentru cumparaturi inteligente, destinse si atent alese aceasta invitatie oferita de simplul cuvant SALES este pretextul pentru o sesiune de shopping ca la carte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.