Sighetu Marmaţiei: Tinerii de la Clubul Elevilor Liberali au sărbătorit astăzi 162 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu

Sighetu Marmaţiei: Tinerii de la Clubul Elevilor Liberali au sărbătorit astăzi 162 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu
Tinerii de la Clubul Elevilor Liberali filiala Sighetu Marmaţiei au sărbătorit astăzi 162 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu într-un mod mai inedit. Aceştia au distribuit în centrul municipiului semne de carte cu citate din operele marelui poet.
În jurul amiezii tinerii liberali au împânzit străzile centrale ale oraşului, distribuind celor care se aflau în zonă semne de carte pe care erau imprimate citate din operele marelui poet Mihai Eminescu. Acţiunea a fost gândită şi pusă în practică de Clubul Elevilor Liberali, filiala Sighet şi are ca scop pe lângă omagiul adus marelui poet naţional şi încurajarea populaţiei în a se apropia de cultură.
Sighetenii au apreciat acţiunea elevilor liberali, ba mai mult unii au rămas surprinşi de faptul că există tineri în municipiul nostru dornici să promoveze cultura.
Acţiunea de astăzi face parte dintr-un şir lung de evenimente culturale pe care liberalii le-au trecut în calendarul anului 2012. 
Sighetenii au fost invitaţi de asemenea să redeschidă cărţile de poezie şi să redescopere figura marelui poet naţional Mihai Eminescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.