SIGHET: Protestele continuă în Sighet

SIGHET: Protestele continuă în Sighet

 A patra zi de proteste la Sighetu Marmatiei. Chiar daca in numar destul de mic, ieri 19 ianuarie au continuat sa protesteze pe platoul din centrul municipiului un numar de aproximativ 20 de persoane. Pe langa lozincile scandate impotriva actualei guvernari, oamenii au fost revoltati de indiferenta concetatenilor care au preferat sa ramana in case sau sa urmareasca de pe margine protestul.

„Jos Basescu”, „Va rugam sa ne scuzati, nu producem cat furati” sau „Demisia” au fost cele mai scandate lozinci ieri pe centrul municipiului. Cei drept, numarul protestatarilor a fost unul destul de mic si dupa aproximativ 2 ore de scandari, descurajati de indiferenta sighetenilor care au preferat sa ramana in case, protestatarii au eliberat platoul din centrul municipiului. Unul dintre protestatari sustine ca a fost amenintat de un consilier local PDL. 
Oamenii sunt determinati sa iasa in strada din nou, astfel ca, au anuntat inca de ieri ca si astazi 20 ianuarie vor fi din nou pe platou, in speranta ca li se va alatura un numar cat mai mare de concetateni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.